Volg ons ook op facebook

Valentijn

01-01-2009

Evenals vorige jaren hadden alle romantische mannen/vrouwen van Jubal en Jong Jubal een goed excuus om op 14 februari het Valentijnsmenu van het lokale restaurant onaangeroerd te laten. In deze tijden waarin het woord kredietcrisis hoogtij viert misschien wel de beste smoes om te besparen. In hoeverre dit een langdurige besparing zal blijken te zijn is maar zeer de vraag. De smoes die al deze leden konden gebruiken was dat de jaarlijkse Valentijnsserenade weer op de rol stond. Na in de afgelopen jaren in weer en wind (en vooral kou) een lekker stukje muziek ten gehore te brengen, was het dit jaar niet anders. Wederom was het "lekker" koud, maar door de muzikale prestatie kreeg een ieder het warm.
De gelukkige van dit jaar was Dhr. Schouten en concluderend uit het lekkere drankje dat we op de woensdag mochten nuttigen was hij met de serenade zeer tevreden.
Zoals altijd kreeg de gelukkige twee nummers vol muzikaal geweld te verduren, een speech van de voorzitter, een taart, een bos bloemen met de bijbehorende zoenen, waarna er nog één nummer ten gehore werd gebracht. Daarna mochten alle verkleumde Juballers terug om snel de auto in te duiken en thuis voor de warme kachel plaats te nemen. Zo is er weer een jaar voorbij gegaan, waarin iemand verrast is met een serenade van Jubal en Jong Jubal en we zijn benieuwd wie volgend jaar de gelukkige is.
 
N.B. Voor alle leden en ouders die niet weten wie Dhr. R. Schouten is, een korte toelichting. Rob is in de jaren negentig de voorzitter geweest van Jubal. In die periode heeft hij veel voor Jubal betekent en in ieder geval heeft hij er met het toenmalige bestuur voor gezorgd dat Jubal van de Eekwal naar het huidige gebouw kon verhuizen. Gelukkig voor Jubal is Rob doorgegaan als voorzitter van stichting de Banier, die verantwoordelijk zijn voor het beheer van het gebouw. In deze hoedanigheid is Rob nog altijd betrokken bij het wel en wee van Jubal.

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven