Volg ons ook op facebook

Showweekend Jong Jubal

01-01-2009

Het weekend van 27,28 en 29 maart verbleef Jong Jubal in een kampeerboerderij in Dwingeloo om te trainen voor de taptoe-show. Natuurlijk was er ook tijd voor vermaak. Het weekend begon op vrijdagavond met de bonte-avond. Vele kinderen hadden van te voren acts bedacht die zij lieten zien. Ook werd er gedanst en karaoke gezongen. Vele nieuwe talenten zijn er bij de kinderen ontdekt.
Na erg weinig slaap voor de meeste kinderen, moest er zaterdag de hele dag getraind worden. Vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur werd er keihard aan de show gewerkt. De eerste twee nummers van de show zaten er na die dag al in. Zaterdagavond was er weer tijd voor plezier. De avond stond in het teken van het thema ‘Hawaii’. Alle kinderen waren dan ook goed verkleed. Ze gingen die avond echte cocktails maken, foto’s maken en een estafette afleggen die eindigde met onderwater zwemmen in de ‘oranje zee’. De meeste kinderen lagen daarna ‘vroeg’ in bed na de zware dag.
Zondag stond er nog een trainingsdag op het programma. Het laatste nummer werd ingestudeerd en aan het einde van de middag kwamen de ouders kijken. Erg trots keken ze naar Jong Jubal. Ook het instructieteam is erg tevreden over het resultaat. De jeugd gingen met een moe, maar voldaan gevoel naar huis

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven