Volg ons ook op facebook

Pedroband Blomberg (D)

01-01-2009

Zondag 29 november begon de dag al vroeg voor onze Pietenband. Om 7.00uur vertrok de bus richting Blomberg (Duitsland) om daar het oer-Hollandse Sinterklaasfeest te vieren. Na een busreis van ruim 4 uur werden we hartelijk ontvangen door de organisatie. In een schitterende gerenoveerde boerderij kregen we een heerlijke lunch om vervolgens onze spullen naar een sportpark te brengen.

Vanaf dit sportpark met zijn allen weer de bus in om onze klanken aan de inwoners van Blomberg te laten horen. Na een korte trip aangekomen op een parkeerplaats vlak naast het centrum, nog even de instrumenten warm geblazen en toen ons begeven naar het centrum. Daar de nodige nummers gespeeld en zelfs met zijn allen een rondje meegedraaid met de draaimolen, al was dit niet voor alle pieten een succes. Rond 15.00 uur kwam onze enige echte Sinterklaas(je) ons vergezellen en samen hebben we nog een paar gezellige nummers gespeeld.

Ter afsluiting ons Spetterende nummer "Een ander Sinterklaas" laten horen en toen snel de spullen gepakt om weer richting Nederland te rijden want daar staat volgende week zaterdag ons laatste optreden te wachte. Onderweg nog genoten van de welbekende fastfood keten en om 22.00uur kwamen we weer aan in Zwolle.

Samen met onze twee GastSpeelPieten en de begeleiders kunnen we terug kijken op een zeer geslaagd, spetterend optreden. Allen bedankt!
 

Groet de muziekpiet

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven