Volg ons ook op facebook

Instructieteam - Schiedam

01-01-2009

Schiedam komt nu toch wel heel erg dichtbij en bij mij (en bij de overige instructieleden ook hoor) begint het nu toch ook wel heel erg te kriebelen. Hopelijk gaat het een kroon worden op al het harde werken, wat we het afgelopen seizoen met elkaar hebben gedaan. Er is natuurlijk wel heel wat aan vooraf gegaan, om zover te komen waar we nu staan......

Begin dit jaar zijn we begonnen met, voor de meeste mensen, een nieuwe show. Een enorme uitdaging, dat zeer zeker, maar het blijft voor de instructie toch ook altijd spannend wat het gaat worden. Komt het product er wel zo uit te zien, zoals het in eerste instantie is bedacht en bedoeld. Klopt de show wel bij de muziek, en de muziek wel bij de show. Dat zijn voor ons zeker de gedachten geweest, toen wij begin dit jaar aan deze nieuwe show begonnen.

Dit heeft uiteindelijk heel erg goed uitgepakt en staan we er nu, zo vlak voor Schiedam, er behoorlijk goed voor. We zijn absoluut gegroeid in ons kunnen in zowel muziek als show. Ook dit hebben we mede te danken aan Pascal en Henry, omdat zij zeer actief de laatste maanden hebben meegedacht met de show om hier een succes van te maken. En ook niet te vergeten, onze Michael die de guard vlak voor Schiedam weer heeft bijgestaan om ook daar het nodige te "finetunen". Eigenlijk kan ik iedereen wel noemen, want we hebben er gewoon ook met z'n allen hard aan gewerkt.

Woensdag 28 oktober jl. hebben we onze laatste muziekrepetitie in het Jubal-gebouw gehad. En wat voor één............. Wow! Marten gaf toen ook al aan, dat we er klaar voor zijn. Zo klonk het ook echt, en daar hebben Marten en Erik zeker hun steentje aan bijgedragen.

Daarom wil ik echt iedereen bedanken voor het harde werken van het afgelopen seizoen. Ik hoop echt dat Schiedam een knaller gaat worden. Ook al zouden we de punten niet krijgen, voor mij zijn jullie allemaal toppers!!!

Met muzikale groet,
Gerdo Wassink (namens het instructieteam)

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven