Volg ons ook op facebook

Bloemencorso Vollenhove

01-01-2009

Vollenhove, september 2009-09-16

Names het bestuur van de 4 V’s wil ik u hartelijk bedanken.

Kindercorso
Jong Jubal uit Zwolle en Jong Kampen hebben zich zaterdagmorgen tijden ons kindercorso prima gepresenteerd. Het massale publiek heeft genoten van deze jeugdkorpsen. Met maar liefst 450 verklede kinderen en 7 bloemenwagentjes was het kindercorso hiermee een groot succes. Wilt u namens het bestuur van de 4 V’s uit Vollenhove deze jeugdkorpsen bedanken voor hun grote inzet en mooie optreden. Ik denk dat we ze in de toekomst nog wel eens vaker zullen uitnodigen.

Middag- en Avondcorso

Gecontracteerd bij de Combinatie van Korpsen waren:

Jubal Zwolle, Kamper trompetterkorps,TAKOSTU Stiens, Biltse Harmonie en St. Martinus Oordigem.
Alle korpsen waren schitterend en iedereen heeft zich muzikaal van hun beste kant laten zien. Veel straatshows, om vooral het wachtende publiek bespelen, dit is wat ze graag in Vollenhove willen: het talrijke publiek betrekken bij de feestelijkheden. Het corso verliep uitermate vlot, zodat ook de taptoe voor het eerst dit jaar op tijd kon beginnen. Ook deze was een groot succes. Het massale publiek heeft onder zonnige omstandigheden genoten van alles wat geshowd werd. Ik hoop dat alle muzikanten met elkaar een mooie en gezellige muzikale dag hebben gehad en met leuke herinneringen aan het corso 2009 van Vollenhove terugdenken.

Wij vinden dat alle korpsen van de Stichting Combinatie van Korpsen zaterdag 29 augustus aan onze verwachtingen hebben voldaan, nog meer dat we hadden gehoopt! Voor ons was dit jaar het bloemencorso van Vollenhove weer een groot succes.

Wilt u alle muziekkorpsen van ons complimenteren voor hun inzet en correctheid die ze deze dag aan het massale publiek hebben laten zien. Alle korpsen hebben deze dag een Topprestatie geleverd. Grote Klasse! Ik wens alle korpsen nog veel plezier met de repetities en aankomende optredens en nogmaals bedankt namens het bestuur van de 4 V’s.

Met vriendelijke groet
Jan Klappe (secr. 4 V’s)

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven