Volg ons ook op facebook

Reunie Jong Jubal: geslaagde middag!

01-01-2008

Om 15.00 uur kwamen de eerste oud-Jong Juballers. Onder het genot van een kopje thee of koffie kwamen de eersten al oude bekenden tegen. Tijdens het bijkletsen verzorgde Jong Jubal hun eerste optreden tijdens de reünie. Binnen gaven zij hun show weg. Voor velen was Jong Jubal erg veranderd sinds hun tijd. De majorettes zijn vervangen door ‘guards’ en ook de muziek is nieuw.

Er waren oud-Jong Juballers aanwezig van verschillende generaties. Zo waren er zelfs oud-Jong Juballers van de eerste lichting, maar ook velen van de afgelopen tien jaar kwamen naar de reünie.

Op de reünie waren ook diverse memorabilia te zien uit het verleden van Jong Jubal. Zo waren er talloze fotoboeken, oude uniformen en er werd een dvd gedraaid met zowel oude en nieuwe foto’s van Jong Jubal. Vele herinneringen werden opgehaald tijdens het bekijken hiervan.

Ook kwam de Stentor langs. Zij hebben een aantal oud-Jong Juballers gesproken. Ook hebben zij een foto gemaakt van de ‘eerste’ lichting van Jong Jubal. Daarbij hielden ze een foto in de hand van hoe zij toen waren. Dat deze mensen nog steeds Jubal-bloed hebben, bleek maar toen de fotograaf riep ‘opstellen’ en iedereen braaf volgde.
 
Nadat Jong Jubal nog een keer opgetreden had, was het de beurt aan Jubal. Jubal kwam binnen met Quesada, voor velen een bekend nummer in de tijd dat zij bij (jong) Jubal speelden. Ook Wipe Out kwam bekend voor. Leuk om te zien was dat oud-leden tijdens deze nummers hun (straat)shows nog een keer overdeden. Blijkbaar zijn zij het nog niet vergeten.

Om de reünie goed af te sluiten, verzorgde Jong Jubal hun derde en laatste optreden. Een mooi einde van een zeer geslaagde dag!

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven