Volg ons ook op facebook

Promotiedag

01-01-2008

Jubal Zwolle presenteerde zaterdagmiddag haar verschillende onderdelen in winkelcentrum Zwolle Zuid en winkelcentrum Stadshagen. Het idee dat mensen hebben over muziekkorpsen is verouderd. Termen die nu horen bij de showband van Zwolle zijn:  frisse en bekende nummers, verschillende showelementen, grootse en stoere uitstraling, variatie, sport, guards en interactie met het publiek. Jubal is de showband van Zwolle.

Binnen Zwolle is Jubal het enige korps dat de weg van showbands is ingeslagen. Door de Amerikaanse stijl van muziek maken, laat Jubal de flitsende kant van muziek en show zien. Zo zijn de majorettes omgetraind tot guards, die nu verschillende materialen gebruiken tijdens hun straatoptredens en taptoe-shows. Om al deze aanpassingen kenbaar te maken aan de Zwolse inwoners, organiseerde Jubal de presentatiedag. Flitsende percussionisten openden de dag door een repetitie te houden waarbij een geheel nieuwe sound ten gehore werd gebracht. Daarna toonde Jong Jubal haar vrolijke en dynamische uitstraling middels een straatoptreden. Zowel de guards van Jubal als Jong Jubal lieten diverse aspecten van een wedstrijdshow zien. Vervolgens was het aan Jubal zelf de beurt om het publiek te vermaken met aanstekelijke muziek.  De dag werd afgesloten door een optreden van Jubal en Jong Jubal.

 

Als vervolg op de presentatiedag nodigt Jubal alle geïnteresseerden uit om de open repetitie avond bij te wonen. Deze vindt plaats op woensdag 12 november vanaf 18.00 uur. Er wordt gestart met de jeugd en om 19.30 uur  beginnen de senioren met hun repetitie.  

Het PR-team wil alle Jong Jubal en Jubal leden bedanken voor hun inzet!


Mede mogelijk gemaakt door:

  • www.villakakelbont-zwolle.nl
  • www.time2impress.nl
  • www.printzone.nl

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven