Volg ons ook op facebook

Verslag: Solistenconcours

01-01-2007

Op zaterdag 3 november was het weer tijd voor het jaarlijkse solistenconcours. Om 19.00 uur begonnen de Muzikidz de avond met een presentatie van wat zij de afgelopen periode allemaal geleerd hadden.

Rond 19.30 kwam Jong Jubal de zaal binnen om de Muzi- en Show-kidz, die overgingen naar Jong Jubal, te verwelkomen in het korps. Na een nummer gespeeld te hebben, kregen de nieuwe Jong-Juballers een diploma, een Jong Jubal T-shirt en een plekje in het korps. Daarna verlieten zij al spelend de zaal.

Toen kon het echte Solistenconcours beginnen. Er waren net als voorgaande jaren weer verschillende optredens. Ook dit jaar zaten er weer erg spectaculaire optredens bij. Verschillende mensen waren dan ook erg creatief geweest, zowel voor als achter de schermen. Tussendoor was er nog een pauze waarin iedereen wat kon gaan drinken in de bar.

Na de pauze was Patrick van Jong Jubal aan de beurt. Die een schitterend optreden neer zette. Daar moest dan ook heel wat voor opgebouwd worden. Aan het einde van de avond was er een optreden van 5 meiden die bij de guard van Jong Jubal zitten. Voor hun spectaculaire optreden moest de halve zaal verbouwd worden. Rond 21.45 was de prijsuitreiking . Daarna werd er nog wat nagepraat met een hapje en een drankje en toen was de geslaagde avond afgelopen.

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven