Volg ons ook op facebook

Jong Jubal is terug!

01-01-2007

Na een jaar van hard oefenen is het dan zo ver: Jong Jubal zal zich op Koninginnedag weer laten zien in Zwolle! Het project Muzikidz heeft duidelijk haar vruchten afgeworpen, waardoor er dit jaar een geheel nieuw korps gepresenteerd kan worden met Koninginnedag. Muzikidz is een initiatief waar kinderen de basisbeginselen van muziek leren kennen en daarbij tevens een instrument leren bespelen.

De Muzikidz samen met de “oude” Jong Jubal leden hebben het afgelopen jaar heel hard getraind om de nieuwe muzieknummers te leren spelen die ze graag met Koninginnedag aan u laten horen. Hiervoor zijn ze zelfs een weekend naar Appelscha geweest om daar te trainen met de nieuwe groep.

Wat vooral kenmerkend is aan het nieuwe Jong Jubal, is dat het een ontzettend enthousiaste en gedreven groep is, die allemaal erg veel plezier beleven aan het maken van muziek. Wat ook nieuw is aan Jong Jubal is dat er vanaf dit jaar geen majorettegroep meer voor loopt, maar dat een totaal nieuwe guardgroep het korps ondersteunt met nieuwe flitsende straatshows. Een guardgroep bestaat uit jongens en meisjes die door middel van een vlag verschillende straatshows laten zien.

Het nieuwe korps van Jong Jubal is vooral een Jong en verfrissend korps waar de meeste van de veertig leden bestaan uit kinderen van acht tot ongeveer tien jaar, die allemaal erg veel zin hebben om aan Zwolle te laten zien dat Jong Jubal weer terug is!

Lijkt het jou nou ook leuk om na het zien van Jong Jubal lid te worden van ons korps, kijk dan eens rond op de site en neem contact met ons op!

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven