Volg ons ook op facebook

Verslag: Taptoe Kessel

01-01-2006

Op zaterdagochtend 3 juni begon de dag vroeg voor Jubal, met een extra showrepetitie. Van 9:00 uur tot 11.00 uur hebben we nog even flink doorgewerkt aan de show. Daarna met z’n allen naar het Jubalgebouw, om daar de video van de show te bekijken en na te bespreken, terwijl we snel een broodje aten.

Om 12 uur vertrok het korps met de bus richting Kessel. We hadden dit keer een hele leuke buschauffeur, die ook nog eens niet te beroerd was om een handje mee te helpen en die overigens ook nog eens gek is op rotondes..... Dit maakt zo’n lange rit toch wel een stuk aangenamer.
 
In Kessel stond eerst een korte rondgang op het programma en daarna mocht Jubal als eerste op voor de taptoeshow. Die ging best goed. Langzamerhand worden de figuren duidelijker en loopt men met meer zelfvertrouwen. Muzikaal gezien kon het beter, de zenuwen speelden veel leden parten. Mark moest ook nog eens in z’n eentje de eerste partij vertegenwoordigen, maar dat ging hem goed af. Complimenten daarvoor!
 
Na Jubal was de beurt aan de  Coriovallum Pipeband , daarna volgden de Drumfanfare van de Koninklijke Luchtmachtkapel en het Pasveerkorps. Tot slot was er de finale, compleet met het Kessels volkslied (jawel, dat bestaat! Overigens sinds zaterdag, wij hadden de première).
 Nadat we de plaatselijke McDonalds hadden overvallen gingen we weer richting Zwolle. Het was een lange dag, maar ook zeer de moeite waard, een goede repetitie, en een goed optreden en voor sommigen achteraf nog een “goed” avondje stappen.

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven