Volg ons ook op facebook

Verslag: ODSC Assen 2006

01-01-2006

Om 10 uur vertrokken we al richting Assen, zodat we genoeg tijd hadden om ons om te kleden, op te maken en om in te spelen. Dit alles was op een andere plek dan het veld waar de wedstrijden gehouden werden, dus erg veel zenuwen hadden we toen nog niet. Die begonnen te komen toen we op het terrein waren aangekomen. Gelukkig hadden we niet veel tijd om zenuwachtig te zijn, want we waren al snel aan de beurt.

Om 13:40 was het dan zo ver: Jubal mocht haar show presenteren. De show ging voor ons gevoel erg goed! Iedereen was erg tevreden en we kregen veel positieve reacties. Onze dag kon al niet meer stuk.

80 punten!

Verder die dag konden we, lekker ontspannen in het zonnetje, kijken hoe de andere korpsen het er vanaf brachten. Hierna volgde de finale. Wat was dat spannend. De uitslagen werden van onder naar boven opgelezen en wat waren we opgelucht als we onze naam nog niet hoorden… Het eindresultaat mag er ook wezen: een 6e plaats in de middenklasse en een puntenaantal van 80, een eerste prijs dus! Showband IJmuider Harmonie werd eerste in de middenklasse.

Wij zijn erg tevreden met ons puntenaantal en onze goede prestatie! De basis is gelegd. In het volgende jaar kunnen we de show nog mooier, spectaculairder, moeilijker en leuker maken.

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven