Volg ons ook op facebook

Solistenconcours 2006

01-01-2006

De avond begon met de Muzikids. Zij sloten hun cursus af met een mini-concertje. Onder begeleiding van Henrite Rusch hebben zij een jaar lang hard geoefend met de muziek. Dit was ook wel te horen; de liedjes die ze speelden klonken erg goed. De kinderen kregen hun diploma als afsluiting. Hierna kregen de 17 muzikidz die doorgaan naar Jong-Jubal een echt Jubal T-shirt. Ze horen nu officieel bij Jong-Jubal en ze werden al spelend bij de groep gevoegd.

Na de Muzikids begon het solistenprogramma. Er was een gevarieerd programma opgesteld met acts van dans, majorette, muziekstukken die gespeeld werden en een aantal theater- en grappige stukken. De Guard van Jubal sloot de avond af met een jazzy stuk uit de musical Chicago.

Er was ook nog een prijsuitreiking. Voor de categorie leerlingen won Nathalie Hoekstra, leerling op de alt-saxofoon de prijs. Voor de categorie Jong-Jubal won Lise Otten de prijs, zij speelde een stuk op de dwarsfluit en voor de categorie Jubal wonnen Henry van Ommen, Nathalie Schotkamp, Daan Segers en Han Stegeman de prijs. Zij hadden het vrolijke muziekstuk ‘verliefd’ gespeeld.

Elk jaar strijden de deelnemers om de H. Ostmann Trofee. Dit is een wisselbeker, die de winnaar een jaar in huis mag hebben. De beker gaat naar diegene die de meeste punten van de hele avond heeft gehaald. Dit jaar was dat Lise Otten.

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven