Volg ons ook op facebook

Open Dag: Achter de schermen

01-01-2006

Het bruist elke week van de activiteiten in het Jubalgebouw aan de Geert Grotestraat. De Muzikids, Jong Jubal en het seniorenkorps zijn met veel plezier bezig met het maken van muziek en show. Op de open dag kunt u zien waar wij aan werken: Jubal achter de schermen!

Programma

14.00 uur - Opening door Showband Jubal
Het seniorenkorps opent de open dag met een voorproefje van het nieuwe repertoire.

14.20 uur – Muzikidz
In november 2005 begonnen ongeveer 40 Muzikidz aan hun ontdekkingstocht door muziekland. Tijdens deze open dag toont een aantal kidz de vorderingen voor het eerst aan het publiek!

14.40 uur - Jong Jubal in secties
De muzikanten en de majorettes van Jong Jubal presenteren zich ieder op hun eigen manier in de grote zaal.

15.15 uur - Jong Jubal gezamenlijk
De muzikanten én de majorettes samen in de grote zaal.

15.35 uur – Showband Jubal Guards
Relatief nieuw voor Showband Jubal, maar een lust voor het oog. De Guards showen hun kleurrijke vlagvertoon in de grote zaal.

16.00 uur – Showband Jubal Muzikaal
Het seniorenorkest heeft wederom een voorproefje van het totaal vernieuwde Jubal-repertoire.

16.40 uur - Afsluiting door Showband Jubal
De grote finale. Het complete seniorenkorps geeft u een “sneak preview” van wat u het komende seizoen op showgebied te wachten staat. Wat ze zullen spelen is nog niet duidelijk, maar dat het gaat knallen is zeker!

En verder…

  • Verspreid door het Jubalgebouw organiseren onze instructeurs en instructrices verschillende openbare muzieklessen. Altijd al willen weten of Dwarsfluit een moeilijk instrument is? Vraag het op de open dag!
  • Bij de PR-kraam kunt u terecht met al uw vragen over het lidmaatschap, maar natuurlijk ook voor het aanschaffen van allerhande Jubal-gadgets, van paraplu tot kleding tot sleutelhangers.
  • Moe van alle indrukken? In de altijd gezellige Jubal-bar kunt u even uitblazen terwijl u geniet van een lekker drankje!

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven