Volg ons ook op facebook

Nieuwe lichting Muzikids

01-01-2006

Onder de altijd enthousiaste leiding van “juf” Henrite, lieten de bijna afgestudeerde Muzikids aan hun opvolgers zien hoe het moet! Eén voor één werd elke sectie voorgesteld en liet wat van zich horen. Tot slot nog een staaltje samenwerking en de laatste les zat er op....

Aankomende zaterdag zal echter pas de echte afronding plaatsvinden, tijdens het jaarlijkse Jubal Solistenconcours. Als opening geeft het Muzikidsorkest een concert. Dit is voor hen de definitieve afronding van hun opleiding en daarna ontvangen ze hun diploma.

Gelukkig voor ons, hebben maar liefst 17 kids besloten lid te worden van het meest fantastische jeugdkorps te Zwolle; Jong Jubal! Om precies te zijn: 2 baritonspelers, 2 trompettisten, 2 trombonisten, 4 saxofonisten, 3 fluitisten, en 3 percussionisten. Wij zien ze graag bij Jong Jubal!

De nieuwe Muzikids beginnen op dinsdag 7 november met een enthousiaste, maar vooral nieuwsgierige groep van 22 leden. Zij hebben elke dinsdagavond les van 18.30 tot 19.30.

Weet je nog jongelui die dit schooljaar tussen de 9 en 10 jaar zijn, en die graag mee willen doen, dan kunnen zij zich nog snel opgeven!

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven