Volg ons ook op facebook

Niet zomaar een opstapje...

01-01-2006

Bij het lopen van een taptoeshow is het heel belangrijk dat alle guards en muzikanten goed zicht hebben op de Drum Major. Hij dirigeert vanaf de zijlijn de muziek en geeft belangrijke aanwijzingen aan het korps. De nieuwe taptoeshow kent veel tempowisselingen en wat er gebeurt als men geen goed zicht op de Drum Major heeft, hebben we al tijdens menige showrepetitie gezien: er ontstaat absolute chaos. Vandaar dat er een prachtig platform is ontworpen dat ervoor zorgt dat iedereen voortaan elke aanwijzing goed kan volgen.

Uiteraard is zomaar een opstapje niet goed genoeg voor Jubal. Het nieuwe command centre moest makkelijk te tillen, snel op te zetten, compact te vervoeren en natuurlijk 'road proof' zijn. Een wensenlijstje dat het bedrijf Van Vossen Trailers uit Steenwijk gelukkig helemaal waar kon maken. Dit bedrijf, dat eigenlijk is gespecialiseerd in motortrailers, ontwierp en bouwde een prachtig aluminium command centre dat precies was wat we zochten.

Normaal gesproken kost het een klein vermogen om zo'n platform op maat te laten maken, maar een genereus sponsoraanbod heeft de aanschaf van het nieuwe command centre toch mogelijk gemaakt. Van Vossen Trailers, bedankt!

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven