Volg ons ook op facebook

Legoworld

01-01-2006

Op 22 oktober, al vroeg op de zondagochtend, stond Jubal al in te spelen voor de IJsselhallen te Zwolle. Extra repetitie? Of gewoon enthousiasme?, Nee hoor, we hadden een optreden voor Legoworld.

Na het inspelen, kwam de rode dubbeldeckerbus (Legobus) voor rijden om ons naar het station te brengen. De buschauffeur zag het niet helemaal zitten toen hij om de bus heen keek en de gehele JubalGang zag aankomen, maar na wat creatief indelen kon de rit beginnen. Met name de rotondes waren spannend, maar al met al arriveerden we veilig en wel bij het station, alwaar we na Shirley’s “kodakmomentje”, begonnen te spelen voor de net gearriveerde Legoworldgangers.

Daarna ging het in optocht naar de IJsselhallen. Hier hebben we eerst de vele wachtende kinderen en hun ouders verblijd met onze aanwezigheid, om daarna binnen even wat te drinken. Als klapper op het geheel, hebben we voor de Jetixbuhne een miniconcert gegeven van 20 minuten, en maar goed ook, want al snel kwamen overal uit de hal vandaan de mensen aanstromen om plaats te nemen op de tribunes (dit was Jetix alleen vast niet gelukt!). Al met al was het een leuk optreden; op naar 11 november!

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven