Volg ons ook op facebook

Jong Jubal in Slagharen

01-01-2006

Een aantal weken geleden werd ik benaderd of ik nog een keer met de jeugd mee wilde spelen voor een aantal optredens. Ik was daar natuurlijk wel voor in en na een aantal repetitieavonden met Jong Jubal was daar het optreden in Attractiepark Slagharen. We moesten ons om 8.45 uur bij het Jubalgebouw verzamelen om vervolgens om 9.00 uur met de bus te vertrekken. Tot mijn verbazing waren alle Jong Juballers ruim op tijd aanwezig!! Goede instelling jongens! Toen was het tijd om te vertrekken. Met z’n allen in de bus met dit keer een erg leuke buschauffeur.

In Slagharen aangekomen moesten we ons meteen omkleden voor ons eerste optreden in het park. Ondanks dat het erg warm was viel het me erg mee! Het ging best lekker. En met het nummer Land of 1000 Dances met het tempo nog hoger dan de senioren waren we zo weer terug bij de omkleedruimte. Rond half 12 deden we nog zo’n rondje.

Een ander korps dat ook wat optredens verzorgde in het park was nogal verbaast te horen dat wij een jeugdkorps zijn, dus dat is een goed teken dacht ik zo! Na dit rondje werden we nog even op de foto gezet met z’n allen en konden we ons omkleden om van de attracties te genieten.

Zo gingen we eerst met z’n allen in de achtbaan. Wat kunnen sommigen gillen!! (En dan heb ik het niet over de jeugdleden…) Daarna gingen we in groepen verder het park door. Vooral de boomstammen in de wildwaterbaan vielen erg goed met dat warme weer. We kwamen er door en door nat weer uit!

Tegen half 5 moesten we ons weer verzamelen om onze spullen bij elkaar te pakken en de bus te zoeken, want om 18.00 uur zouden de ouders alweer bij het Jubalgebouw staan.

Ik kan alleen maar zeggen dat ik het erg leuk vond om weer eens met de jeugd mee te lopen. En dat nog wel met het optreden dat ik vroeger toch wel het leukste van het jaar vond: Ponypark Slagharen. Ik heb het in ieder geval super naar mijn zin gehad!

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven