Volg ons ook op facebook

Jeugddag Marum

01-01-2006

Op zaterdag 2 september zijn wij met Jong Jubal naar de jeugddag in Marum geweest. Dit betekende al vroeg uit de veren, zodat we op tijd met de bus vanaf het jubalgebouw konden vertrekken richting Marum.
Ook de jeugd houdt de traditie in ere; in één keer goed rijden kan natuurlijk niet... Eén keer met de bus een bochtje achteruit, en toen hadden we het sportpark al snel gevonden. Bij het sportpark aangekomen was het de bus uitladen en omkleden. Na ingespeeld te hebben, was het tijd voor de rondgang door Marum. Een beetje jammer was dat er bijna geen publiek langs de route van de rondgang stond, maar dat weerhield de jeugd er niet van om er toch een goed resultaat neer te zetten. Met na het optreden de complimenten van de organisatie!!!!!

Na het optreden was het tijd voor de lunch en daarna stond het middagprogramma in het teken van spelletjes met als thema; Circus. Dit thema was voor ons natuurlijk geen probleem, aangezien het afgelopen showweekend ook in het teken van dit thema stond.

Aan het eind van de dag hebben alle korpsen nog een leuk aandenken meegekregen. Al met al was het een hele leuke en gezellige dag. Op naar de volgende jeugddag, welke in Zwolle georganiseerd zal worden. Volgend jaar wordt de Jeugddag georganiseerd door Jong Jubal Zwolle.

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven