Volg ons ook op facebook

Carnavalle in Halle

01-01-2006

Zondagochtend 26 maart om 09.30 uur (zomertijd) vertrokken we richting Halle om daar de “halfvastenoptocht” met onze aanwezigheid te verblijden. Nadat we bij Nieuwegein nog tevergeefs hadden gewacht op 1 van de muzikanten, kwamen we na een lange rit eindelijk aan in Halle. Het weer was heerlijk, en de opkomst van het publiek erg groot. Ondersteund door de nieuwe roadies(bedankt Vincent en Rita!) gingen we van start met de optocht.

Pascal had inmiddels gezelschap gekregen van een lieftallige dame, die hem tijdens de verdere optocht gezelschap bleef houden, tot grote hilariteit van zowel het publiek als onze leden.

Aangekomen op het grote kerkplein, moest elke deelnemer zich kort presenteren, zo ook “onze vrienden uit Nederland: Gubal Zwolle!” ‘Gubal Zwolle’ zette een leuke show neer met hun carnavalsnummers en vervolgde daarna de optocht. Alhoewel ? De route terug naar de brandweerkazerne liep dwars over de kermis, dus dat gaf hier en daar wat logistieke problemen. Door het doortastende optreden van roadie Vincent kwam ook dat helemaal goed.

Al met al was het een leuk optreden. Op de terugreis natuurlijk even een pittstop gemaakt bij de McDonalds. Raar eigenlijk, dat ze nog steeds geen McJubal verkopen....

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven