Volg ons ook op facebook

Profiel

Showband Jubal Zwolle bestaat uit enthousiaste muzikanten. Zij zetten zich voor elk optreden in om het publiek te vermaken met eigentijdse muziek en verrassende shows. Jubal Zwolle heeft, mede door de originele uniformen, een stoere en moderne uitstraling.

 

Een unieke bezetting

Jubal Zwolle bestaat uit twee onderdelen, die samen zorgen voor de typische 'Jubal look-and-sound': de brass en de percussie.

 

De brass bestaat onder andere uit trompetten, saxofoons, fluiten, trombones en baritons. Bij de percussie hebben we high-tension snares, quints, cymbals en bassdrums in verschillende maten.

 

Een showband in optima forma

Tijdens straatoptredens (streetparades) speelt Jubal Zwolle altijd in op de wensen van de organisatie; van diverse straatshows die het publiek aangenaam verrassen, tot een passend tempo bij praalwagens. De shows zijn voornamelijk voorwaarts gericht, dus we houden de optocht niet op. In taptoeshows neemt Jubal Zwolle het publiek mee op reis door een pakkend muzikaal repertoire en choreografische hoogstandjes.

 

Voor elk wat wils

Door de variaties in show en muziek is Jubal Zwolle inzetbaar voor allerlei evenementen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

 

Denk bijvoorbeeld aan:

 
  • muzikaal vermaak bij het openen van winkels en bedrijven;
  • muzikale opvulling van optochten en parades;
  • deelname aan taptoes;
  • feestelijke intochten;
  • et cetera.
 

Voor boekingen kun je contact opnemen met ons management.

 

Bekijk onze missie en visie.

 

Aanmelden

Wil je ook muziek maken bij de showband van Zwolle? We kunnen altijd nieuwe leden gebruiken, dus neem gerust contact met ons op.

Ga naar boven