Volg ons ook op facebook

Agenda van juni 2017

 • Showrepetitie Jubal

  Locatie SV Zwolle Begin 09-06-2017 21:00 Eind 09-06-2017 22:00 Info Showrepetitie Hoofdveld SV Zwolle vanaf 21.00 uur
  generale repetitie voor ODSC-Assen
 • ODSC Assen

  Locatie sportpark Achilles Begin 10-06-2017 00:00 Eind 10-06-2017 00:00 Info Deelname aan het ODSC concours in Assen
  nadere info volgt.
 • Avond4daagse Zwolle

  Locatie Centrum Zwolle Begin 16-06-2017 19:00 Eind 16-06-2017 22:00 Info Medewerking aan de avond4daagse in Zwolle als combi korps Jubal en Jong Jubal
 • Open repetitie colorguards Jong Jubal

  Locatie Geert Grootestraat 1, Zwolle Begin 19-06-2017 18:30 Eind 19-06-2017 20:00 Info In juni vindt het IK TOON festival plaats, hierin staan ‘kennismaken en ontdekken’ centraal. Kinderen, jongeren en volwassenen krijgen de kans om een gratis les of repetitie bij te wonen bij een vereniging, cultuuraanbieder of gezelschap naar keuze. Altijd al saxofoon willen spelen? Wil je zoon op dans- of drumles? Zwolle zet haar deuren voor iedereen open!

  Op deze avond kun je een repetitie van de colorguards van Jong Jubal bijwonen. Colorguards zijn van oorsprong onderdeel van een showkorps, die de show verrijken door de muziek weer te geven met vlaggen, rifles, sabels, linten en andere kleurrijke attributen. Colorguards zijn geen majorettes en lopen niet in jurkjes. De guards hebben eigen, stoere pakken.
 • Open repetitie Jong Jubal

  Locatie Geert Grootestraat 1, Zwolle Begin 21-06-2017 18:15 Eind 21-06-2017 19:30 Info In juni vindt het IK TOON festival plaats, hierin staan ‘kennismaken en ontdekken’ centraal. Kinderen, jongeren en volwassenen krijgen de kans om een gratis les of repetitie bij te wonen bij een vereniging, cultuuraanbieder of gezelschap naar keuze. Altijd al saxofoon willen spelen? Wil je zoon op dans- of drumles? Zwolle zet haar deuren voor iedereen open!

  Op deze avond kun je een repetitie bijwonen van het jeugdkorps van Jong Jubal. Jong Jubal bestaat uit diverse blaasinstrumenten, een percussiegroep en colorguards. De leden van Jong Jubal krijgen een interne opleiding door eigen instructeurs, die vaak een achtergrond als professioneel musicus hebben. Net als het seniorenkorps verrast Jong Jubal het publiek met vrolijke en eigentijdse muziek. De enthousiaste en jonge groep leert steeds nieuwe shows, zowel voor taptoes als voor streetparades. Jong Jubal heeft een vrolijke en dynamische uitstraling. Het jeugdkorps is daardoor een goede aanvulling voor allerlei soorten optredens.
 • Open repetitie colorguards Jong Jubal

  Locatie Geert Grootestraat 1, Zwolle Begin 26-06-2017 18:30 Eind 26-06-2017 20:00 Info In juni vindt het IK TOON festival plaats, hierin staan ‘kennismaken en ontdekken’ centraal. Kinderen, jongeren en volwassenen krijgen de kans om een gratis les of repetitie bij te wonen bij een vereniging, cultuuraanbieder of gezelschap naar keuze. Altijd al saxofoon willen spelen? Wil je zoon op dans- of drumles? Zwolle zet haar deuren voor iedereen open!

  Op deze avond kun je een repetitie van de colorguards van Jong Jubal bijwonen. â€‹Colorguards zijn van oorsprong onderdeel van een showkorps, die de show verrijken door de muziek weer te geven met vlaggen, rifles, sabels, linten en andere kleurrijke attributen. Colorguards zijn geen majorettes en lopen niet in jurkjes. De guards hebben eigen, stoere pakken.
 • Open repetitie Muzikidz

  Locatie Geert Grootestraat 1, Zwolle Begin 27-06-2017 19:00 Eind 27-06-2017 19:30 Info In juni vindt het IK TOON festival plaats, hierin staan ‘kennismaken en ontdekken’ centraal. Kinderen, jongeren en volwassenen krijgen de kans om een gratis les of repetitie bij te wonen bij een vereniging, cultuuraanbieder of gezelschap naar keuze. Altijd al saxofoon willen spelen? Wil je zoon op dans- of drumles? Zwolle zet haar deuren voor iedereen open!

  Op 27 juni kun je een repetitie van de Muzikidz van Jubal bijwonen. Muzikidz is een leuke en leerzame cursus voor jongens en meisjes die een muziekinstrument willen bespelen. Muzikidz is bedoeld voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar. Onze enthousiaste instructeurs en leden laten graag de basisbeginselen van muziek zien. De cursus duurt in totaal 40 weken en het programma bestaat uit 2 fases. In de eerste fase krijgen de kinderen algemene muzikale vorming (20 lessen). In de tweede fase leren ze te spelen op een instrument naar keuze (40 lessen).
 • Open repetitie leerlingenorkest Jong Jubal

  Locatie Geert Grootestraat 1, Zwolle Begin 27-06-2017 19:30 Eind 27-06-2017 20:15 Info In juni vindt het IK TOON festival plaats, hierin staan ‘kennismaken en ontdekken’ centraal. Kinderen, jongeren en volwassenen krijgen de kans om een gratis les of repetitie bij te wonen bij een vereniging, cultuuraanbieder of gezelschap naar keuze. Altijd al saxofoon willen spelen? Wil je zoon op dans- of drumles? Zwolle zet haar deuren voor iedereen open!

  Op deze avond kun je een repetitie van het leerlingenorkest van Jong Jubal bijwonen. Jong Jubal bestaat uit diverse blaasinstrumenten, een percussiegroep en colorguards. De leden van Jong Jubal krijgen een interne opleiding door eigen instructeurs, die vaak een achtergrond als professioneel musicus hebben. Net als het seniorenkorps verrast Jong Jubal het publiek met vrolijke en eigentijdse muziek. De enthousiaste en jonge groep leert steeds nieuwe shows, zowel voor taptoes als voor streetparades. Jong Jubal heeft een vrolijke en dynamische uitstraling. Het jeugdkorps is daardoor een goede aanvulling voor allerlei soorten optredens.
Ga naar boven