Volg ons ook op facebook

Aanmelden

Jubal Zwolle is één van de meest verrassende showkorpsen van Nederland. Dit blijkt uit de vele lovende reacties van organisatoren en publiek, maar ook van kenners:

”I really like your show. There’s never a dull moment.” (Ayatey Shabazz, Amerikaanse componist)
”Absoluut een verrassing. Ze beloven ons een duidelijk concept en komen dat ook zeker na.” (Korpsmuziek.nl)

Ons hoofddoel is om met veel plezier mooie muziek te maken en daarmee ons publiek te vermaken en te verrassen, zowel tijdens straatoptredens als op het taptoeveld.
 

Doe ook mee

Word ook onderdeel van ons showkorps en ontdek hoe leuk het is om samen muziek te maken en optredens te verzorgen in binnen- en buitenland. We zijn een showkorps in Amerikaanse drumcorps-stijl en bestaan uit brass (trompetten, saxofoons, piccolo’s, trombones, baritons en sousafoons) en percussie (high-tension snares, tenors, cymbals en bassdrums)  Tijdens taptoes beschikken we ook over een frontensemble (drums, pauken, concertbass en gong). 

Jeugdige muzikanten en dansers kunnen meedoen met Jong Jubal. Een geheel eigen korps met enthousiaste en gezellige jongens en meisjes van 8 tot 16 jaar. Jong Jubal oefent elke woensdag van 18.30 tot 19.30 uur in het Jubalgebouw (Geert Grootestraat 1 in Zwolle). Jubal oefent daarna van 19.45 tot 22.00 uur, ook in het Jubalgebouw.


 

Ook voor de allerjongsten

Ook voor de entertainers van morgen bieden we voldoende mogelijkheden om hun muzikaal talent en danstechnieken te ontwikkelen. Voor meisjes en jongens vanaf ongeveer 7 jaar bieden we de leuke en leerzame cursussen Muzikidz (muziekles) aan. Beide cursussen duren 40 weken.

Vrijwilligers zijn de motor van onze vereniging

Zonder vrijwilligers kunnen wij als showband niet bestaan. Wij kunnen daarom altijd enthousiaste vrijwilligers gebruiken. Jouw inzet, hoe groot of hoe klein ook, zal bijdragen aan wat Jubal is en wil blijven: dé showband van Zwolle.

Beleef de sfeer met ons mee en meld je nu aan. We nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op.

Jong Jubal Zwolle tijdens Burendag 2014Jubal Zwolle in Spanje

Ga naar boven